Wrapaholic – korting op carwrap

Speciaal voor haar investeerders in de Wrapaholic crowdfunding campagne via Aygodutch biedt Wrapaholic een kortingsbon van € 100,- op een volledige carwrap of een kortingsbon van € 50,- op een dak- of spiegelwrap.

Carwrappen is in Nederland nog vrij nieuw. Steeds meer particulieren leren het echter kennen en laten het toepassen op hun auto. Voor particulieren is het ook nog eens enorm interessant om hun auto te laten wrappen.

Carwrapping of autowrappen werd voorheen toegepast op bedrijfswagens. Het was een extensie van de huisstijl van bedrijven. In de loop der jaren is de techniek voor carwrapping verbeterd en voordeliger geworden en nu ook voor particulieren beschikbaar. Dit geldt ook voor motorwrapping.

Carwrapping werd populair onder particulieren doordat de tuningwereld en supercars hier gebruik van gingen maken. Mat kleuren zijn hierbij nog altijd de meest populaire kleuren voor carwrapping.

Wat is carwrapping?

Carwrapping is door middel van folie een auto als het ware inpakken (wrappen). De folie is flexibel en kan iedere vorm aannemen. De folie is een stevige vinyl sticker die van iedere kleur of bedrukking kan worden voorzien. Dit zorgt voor zeer veel mogelijkheden die met spuiten onmogelijk zijn te realiseren.

Voordelen carwrapping

Waarom zou u voor carwrapping kiezen in plaats van de auto te laten spuiten? Wij hebben voor u de voordelen op een rijtje gezet:

  • Goede bescherming van de lak
  • Lak verkleurt niet
  • Makkelijk te vervangen/verwijderen (bij verkoop is de auto weer als nieuw!)
  • Goedkoper dan de auto spuiten
  • Krasbestendiger dan autolak
  • Ruime keuze in kleuren
  • Eenvoudig te voorzien van belettering

Hieronder een aantal sprekend voorbeelden van het resultaat van het wrappen.